Jedan od najčešćih razloga zašto se pacijenti plaše stomatološke ordinacije je prisutan osećaj da stomatolog ne prepoznaje njegove potrebe i bol. Da bi dobra komunikacija doktora i pacijenta (i sestre i pacijenta) dobila na kvalitetu, u našoj ordinaciji postoji i soba za konsultacije.

Tu ćete moći, uz kafu ili sok, da na miru porazgovarate sa doktorom o Vašem problemu, da mu nasamo kažete Vaše eventualne strahove i strepnje, da pitate sve šta Vas tišti, da tražite da Vam se sve potanko objasni pre nego što se odlučite za neku intervenciju. Sve ovo može donekle da ublažiti problem.

Svakako treba da kažete sve što vas zbunjuje i plaši, samim tim biće Vam lakše. Eliminišite neugodna iznenađenja već kod zakazivanja termina, bilo da to radite lično ili pak putem telefona. Vama može da se okvirno kaže šta planiramo da  radimo u vezi Vašeg problema i kakva su još rešenja moguća. Pokušaćemo da Vas relaksiramo, a rad uz lokalnu anesteziju svakako je bezbolan.

Vaš osmeh je naš uspeh!

Kod nas se sve stomatološke usluge mogu dobiti na jednom mestu, nema čekanja i nepotrebnih dolazaka, što se posebno ogleda kod izrade protetskih radova (u kojima od samog početka učestvuje u radu celi tim - uz doktora i sestru nezaobilazni zubni tehničar).

Nema bolnih inekcija – klasični špric i igla za davanje anestezije nije deo naše prakse. Anestezija se daje potpuno neosetljivo uz upotrebu specijalnih (takozvanih) karpul špriceva sa izuzetno tankim iglama, a uz prethodno anesteziranje mesta uboda površinskom anestezijom (ovo je obavezno kod davanja anestezije deci).

Scroll to top