Mi se neprestano trudimo da nabavimo opremu i tehnologiju poslednje generacije, kako bi naš rad bio još kvalitetniji. U našoj ordinaciji Vi niste samo još jedan pacijent. Pokušaćemo da Vas bliže upoznamo sa konkretnim problemom i uvek ćemo da Vam preporučimo rešenje koje je najbolje za Vas. Mi smo posebno ponosni na činjenicu da se maksimalno trudimo kako bismo sačuvali svaki Vaš zub.

ambulantaNaše usluge biće vam pružene na diskretan način, izuzetno pažljivo i maksimalno nežno (bezbolno) i to sve u moderno opremljenoj ordinaciji, sa klimatizovanim prostorom, uz TV, video i muzičku relaksaciju i uz izuzetnu pažnju našeg osoblja.

Na prvom pregledu dijagnosticira se kompletno stanje usne šupljine, uradi se obavezno i pregled intraoralnom kamerom, i taj snimak Vašeg oralnog stanja može biti sačuvan na DVD-ju za eventualnu kasniju upotrebu, a ako je potrebno uradićemo i sva potrebna rendgen snimanja (od malog intraoralnog do velikog ortopan snimka svih zuba i obe vilice uklučujući i snimak viličnih zglobova i poda sinusa).

Doktor i pacijent interaktivno mogu da pratite svaku fazu rada putem intraoralne kamere na velikom monitoru i, što je još i važnije, svaka problematična situacija može da bude snimljena i sačuvana za kasnije pregledavanje (ako se za to ukaže potreba).
 
Evidencija pacijenata i usluga se obavlja uz pomoć kompjutera i uz obavezno otvaranje stomatološkog kartona.

Logo amblem

Tel. 037 715 100

037 710 050

Istorijat

Ordinaciju su 1990. godine osnovali Marinković Dr Petar (1935-1997), specijalista oralne hirurgije i Jakovljević Dr. Dragan, stomatolog.

Ordinacija je radila iza zgrade suda u Trsteniku. Nakon dve godine ona je preseljena u ulicu Radoja Krstića 3.

Od maja 1995. godine ordinacija se nalazi u ulici Cara Lazara bb, u namenski napravljenom objektu.

Vaš osmeh je naš uspeh!

Kod nas se sve stomatološke usluge mogu dobiti na jednom mestu, nema čekanja i nepotrebnih dolazaka, što se posebno ogleda kod izrade protetskih radova (u kojima od samog početka učestvuje u radu celi tim - uz doktora i sestru nezaobilazni zubni tehničar).

Nema bolnih inekcija – klasični špric i igla za davanje anestezije nije deo naše prakse. Anestezija se daje potpuno neosetljivo uz upotrebu specijalnih (takozvanih) karpul špriceva sa izuzetno tankim iglama, a uz prethodno anesteziranje mesta uboda površinskom anestezijom (ovo je obavezno kod davanja anestezije deci).

Scroll to top