Mi se neprestano trudimo da nabavimo opremu i tehnologiju poslednje generacije, kako bi naš rad bio još kvalitetniji. U našoj ordinaciji Vi niste samo još jedan pacijent. Pokušaćemo da Vas bliže upoznamo sa konkretnim problemom i uvek ćemo da Vam preporučimo rešenje koje je najbolje za Vas. Mi smo posebno ponosni na činjenicu da se maksimalno trudimo kako bismo sačuvali svaki Vaš zub.

ambulantaNaše usluge biće vam pružene na diskretan način, izuzetno pažljivo i maksimalno nežno (bezbolno) i to sve u moderno opremljenoj ordinaciji, sa klimatizovanim prostorom, uz TV, video i muzičku relaksaciju i uz izuzetnu pažnju našeg osoblja.

Na prvom pregledu dijagnosticira se kompletno stanje usne šupljine, uradi se obavezno i pregled intraoralnom kamerom, i taj snimak Vašeg oralnog stanja može biti sačuvan na DVD-ju za eventualnu kasniju upotrebu, a ako je potrebno uradićemo i sva potrebna rendgen snimanja (od malog intraoralnog do velikog ortopan snimka svih zuba i obe vilice uklučujući i snimak viličnih zglobova i poda sinusa).

Doktor i pacijent interaktivno mogu da pratite svaku fazu rada putem intraoralne kamere na velikom monitoru i, što je još i važnije, svaka problematična situacija može da bude snimljena i sačuvana za kasnije pregledavanje (ako se za to ukaže potreba).
 
Evidencija pacijenata i usluga se obavlja uz pomoć kompjutera i uz obavezno otvaranje stomatološkog kartona.